Icono whatsapp

Madeixa de tripa fina

Tripa fina de porc raspada agrupada i conservada en sal.

Categories: ,
Descripció

Tripa fina de porc raspada, salada I agrupada per calibres i llargada. Col·locada en malla de plàstic formant madeixes.

S’utilitza per embotir una gran varietat de productes tant curats, cuits com frescos: botifarra crua, botifarra blanca i negra, fuet, xoriç  i d’altres.

Totes les nostres tripes son naturals i d´origen 100% espanyol i de primera qualitat. Obtenim les tripes de porc de la nostra pròpia producció, aptes tant pel mercat nacional com internacional.

El procés de desgreix, neteja i salat es dur a terme en els nostres escorxadors homologats. I el calibratge i l’envasat en el nostre centre de calibratge.

Característiques
Propietats

Alta qualitat osmòtica: permeabilitat del producte al vapor, fum i gasos. Això facilita, per exemple, la dessecació i el fumat.
Gran elasticitat i resistència.
Aporten aspecte tradicional.
Aporta una excel·lent conservació dels embotits, de manera natural. En perfectes condicions, amb qualitat i seguretat.

Longitud

Tires de 3 m a 18 m

Calibre

28/30 mm fins a 42/44 mm

Presentació

Tripa raspada i salada en madeixes de 80 m i 90 m col·locades en malles de plàstic

Envàs

Bossa de plàstic dins d'un barril alimentari amb sal i salmorra

Utilització

Elaboració de productes tant cuits, curats com frescos: botifarres, botifarres del perol, “morcilla”, “Longaniza de Aragón”, “Chorizo riojano” i d'altres.