Icono whatsapp

5è Concurs Nacional de llonganissa tradicional

Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional 2022

5è Concurs Nacional de llonganissa tradicional

La Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn d’acord amb els seus objectius de promoció, foment i difusió dels oficis relacionats amb la carn i els productes carnis a Catalunya, han convocat per al proper mes maig de 2022, el 5è concurs nacional de llonganissa tradicional per escollir la millor Llonganissa tradicional de Catalunya.

El 5è concurs nacional de llonganissa tradicional és obert a la participació de totes les empreses del país, autoritzades per l’elaboració de productes carnis. L’organització ha fet un esforç important per recollir i ordenar els trets més destacats de les tipologies de Llonganisses que s’elaboren arreu de Catalunya, amb la finalitat de que totes puguin accedir al concurs i el jurat primer, i els consumidors després, puguin valorar-ne la singularitat i personalitat de cada una d’elles.

Per a cada tipologia de llonganisses s’estableix un primer premi i un segon premi, i les llonganisses guanyadores rebran com a premi un distintiu i un diploma acreditatiu amb les mencions corresponents d’entre les següents:

– “Millor Llonganissa Tradicional de Catalunya 2022” en la categoria Llonganissa tradicional arrodonida i amb floridura.

– “Llonganissa finalista” al Concurs Nacional de Llonganissa de Catalunya 2022 en la categoria Llonganissa tradicional arrodonida i amb floridura.

– “Millor Llonganissa Tradicional de Catalunya 2022” en la categoria Llonganissa tradicional amb plecs tipus “pagès”

– “Llonganissa finalista” al Concurs Nacional de Llonganissa de Catalunya 2022 en la categoria Llonganissa tradicional amb plecs tipus “pagès”

– “Millor Llonganissa Tradicional de Catalunya 2022” en la categoria Llonganissa tradicional sense floridura tipus xolís, xorís o altres llonganisses.

– “Llonganissa finalista” al Concurs Nacional de Llonganissa de Catalunya 2022 en la categoria Llonganissa tradicional sense floridura tipus xolís, xorís o altres llonganisses

Les llonganisses s’hauran de presentar a la seu de la Fundació Oficis de la Carn (Carrer del Consell de Cent, 80. 08015. Barcelona) durant els dies 16 i 17 de maig.

Des de Tripnet animem a tots els productors a presentar el seus productes al concurs.

 

Per participar al 5è concurs nacional de llonganissa tradicionalcal inscriure’s prèviament a: (https://www.oficisdelacarn.cat/concursllonganissa/inscripcio/)

Bases del concurs: Microsoft Word – bases-concurs_llonganissa2022.docx (oficisdelacarn.cat)

Més informació: https://www.oficisdelacarn.cat/concursllonganissa/

 

Sort i que guanyi el millor!